Aanmeldformulier

IMG_5608

Join Our Team!

Heb jij organisatorisch talent?

Wil jij een toffe en unieke leerervaring?

Wil jij jouw professionele netwerk uitbreiden?

Wil jij samenwerken in een multidisciplinair team?

Heb jij een creatieve geest? Of ben jij een verkooptijger?

Heb jij een grote interesse in digital, socials en/of technology?

Dan zoeken wij jou!

Voor #CDC zoeken wij enthousiaste studenten die graag willen helpen met het organiseren dit toffe event. 

Dit evenement wordt georganiseerd door studenten van verschillende opleidingen: COM (Communicatie), CMD (Communicatie & Multimedia Design), CE (Commerciële Economie) en ORM (Ondernemerschap & Retail Management en mogelijk ook Business Innovation en St. Joost School of Art & Design.

Hierbij krijgen zij ondersteuning van docenten en DMCS (Diensteenheid Marketing, Communicatie en Studentenzaken). Er zijn verschillende gemengde teams met de studenten van boven genoemde opleidingen. 

De verschillende teams kun je hieronder vinden, met uitleg! 

De verwachting is dat we na het succes van de afgelopen jaren wederom gaan groeien met meer bezoekers, meer sprekers en meer interactie. 

WE GOT THIS TOGETHER. 

Help jij mee?

TEAMS
Sprekers & Talkshow


In deze teams verzorg je het programma van het CDC. Je neemt contact op met sprekers en begeleidt ze vóór en tijdens het congres. En misschien ben jij wel de host van de talkshow of sta je achter de camera.....

TEAM
Media


Dit team gaat over alle vormgeving, media en communicatie-uitingen rondom het CDC. Zoals posters, de website en fotografie.
Maar het team voorziet ook de social media kanalen van leuke content.

TEAMS
Marketing & Sales Team, Sponsoring en Dragon's Den

Binnen het Marketing & Sales Team is een van de belangrijkste en leukste taken om de kaartverkoop van het congres goed te laten verlopen. Maar misschien zet je jouw commerciële talenten in voor het werven van sponsors of het organiseren van Dragon's Den.

TEAMS
Hospitality & Netwerkmarkt


In deze teams draait het bij het CDC om de gastvrijheid op de dag zelf. De taken die je uitvoert wanneer je lid bent van dit team draaien dus vooral om de tevredenheid van alle bezoekers van het congres. En misschien organiseer jij wel een mooie netwerkmarkt.

Meld je nu aan!

SAVE THE DATE

12 mei 2022