Overig 2021

Overig

Onderzoeksjournalist

Huib Modderkolk – Keynote spreker

Het internet biedt talloze voordelen: we werken sneller, kunnen van alles opzoeken en zijn altijd en overal bereikbaar. Maar er zijn ook nieuwe gevaren. Wie leest er met onze appjes mee? Hoe ver reiken de tentakels van Nederlandse veiligheidsdiensten?

Foto: Ruud Pos

Huib Modderkolk is onderzoeksjournalist bij de Volkskrant en onderzocht zes jaar de schaduwkanten van internet. Over zijn ontdekkingen schreef hij het boek  “Het is oorlog, maar niemand die het ziet”  waarover hij een korte lezing zal houden. 


Linkedin

Digitale communicatie in de zorg

Mr. F.H. (Frank) de Haan – Keynote spreker

Kansen en risico’s, mogelijkheden en valkuilen.

Door de Covid-19-pandemie zijn sommige digitale communicatie-ontwikkelingen in een stroomversnelling gekomen. Wat betekent dat voor de zorg in een ziekenhuis? Waar moet je rekening mee houden en waarom?

Op het eerste oog denk je dat ook toenemende digitale communicatiemogelijkheden een zegen zijn voor de ziekenhuiszorg. Tenslotte is een ziekenhuis een high-tech omgeving, die niet meer zonder digitale informatiestromen kan. Maar zijn er ook schaduwzijden? Inzet van digitale communicatiemiddelen vergt een fundament in wat je als ziekenhuis kunt en wilt bieden. Dat fundament bestaat uit waarden. Welke zijn dat? En kunnen ze met elkaar in botsing komen?

Manager Kenniskern Strategie en Bestuur Amphia; mede als voormalig fysiotherapeut, als bedrijfsjurist en secretaris van de Commissie Medische Ethiek al meer dan 30 jaar in de zorg werkzaam.


Linkedin

Wethouder Digitalisering

Daan Quaars

Daan Quaars is de eerste wethouder Digitalisering in Breda. Deze functie is nodig omdat de wereld digitaliseert. En rap ook. Een mega-ontwikkeling met meer impact dan je je kunt voorstellen. Tegelijkertijd zijn programma’s zoals ‘Heel Holland Bakt’ en ‘We zijn er bijna’ ongekend populair. En wint slow food steeds meer aan populariteit. Juist in een denderende digitaliserende wereld. Daar moeten we als stad iets mee. Omdat die digitalisering nou eenmaal op ons afkomt. Of we willen of niet. We willen! Maar wel op z’n Bredaas. Immers, Breda is Breda. Een plaats waar je elkaar ontmoet, een biertje met elkaar drinkt en herinneringen ophaalt én nieuwe maakt. Dat alles in onze bruisende binnenstad of in een oase van (groene) rust. Niet voor niets zijn we in 2030 de eerste Europese stad in een park.

Daan Quaars zal jullie meenemen hoe Breda omgaat met die digitale wereld en waar een gemeente mee te maken krijgt.

Daan Quaars is de eerste wethouder Digitalisering in Breda. 


Linkedin

Abbi Insights

Ine Polak

De beste manier om als organisatie de binding met je doelgroep te versterken is door in dialoog met hen te zijn. Op het juiste moment, de juiste plaats én met de juiste boodschap. Maar hoe kun je digitale communicatie inzetten om deze band te versterken?  Ine Polak, Client Solutions Manager bij Abbi Insights, neemt je tijdens CDC21 mee in de mogelijkheden van mobiele chattechnologie om effectief klantinzichten te verzamelen en doelgroepen te activeren door de inzet van chatdialogen.

Ine Polak is Client Solutions Manager bij Abbi Insights


Linkedin