CDC CONNECT

CDC Connect

CDC Connect CDC Connect staat in het teken van de ontmoeting met:

De ‘netwerkmarkt’

Eten en drinken

Een plek waar verschillende gave bedrijven zijn te vinden om jouw klaar te stomen voor het werkveld!

Smaak Bedrijfscatering en Cathy’s Keuken staan voor je klaar om je te voorzien van heerlijke drankjes en hapjes.

Bezoek de netwerkmarkt!

Dit jaar krijgt het CDC-congres een superleuke toevoeging: De ‘netwerkmarkt’. 

Een plek waar verschillende bedrijven leerzame activiteiten met jouw als student gaan ondernemen. Je krijgt tips over een perfecte sollicitatie, de juiste kleding voor een sollicitatie en er wordt een perfecte LinkedInfoto van je gemaakt. 

Maar dit is niet alles, er is meer…..

Handpicked Agencies is een club van 9 agencies met ieder hun eigen specialisme. Van digitale strategie, branding, design, online marketing en sales development tot web- en app development, e-commerce en VR & AR. En dus bieden we in onze vestigingen in Breda, Rotterdam en Eindhoven genoeg mogelijkheden.

 

Succes creëren we niet zonder slimme werknemers. Digitale oplossingen beter, sneller en makkelijker maken zijn belangrijke uitgangspunten van ons werk, elke dag weer. Daarvoor hebben we jouw kennis nodig in het bedenken en bouwen van nieuwe functionaliteiten, verbeteren van technologie en gebruiksvriendelijkheid, de juiste tools op de beste manier inzetten en adviseren over verbetering van performance en schaalbaarheid.

 

Rollen die zich kenmerken met verantwoordelijkheid en uitdaging. Maar ook met vrijheid en persoonlijke ontwikkeling. Want we willen vooruit. En overtreffen. Onszelf en klanten. Spreekt dit jou aan? Kom dan langs en maak kennis met Handpicked agencies!

Locus People houdt zich bezig met het werven en selecteren van geschikte kandidaten en deze verbinden met bestaande of nog te benaderen klanten. Door persoonlijke aandacht zorgt Locus People voor een juiste match tussen kandidaten en opdrachtgevers

Wij maken een professionele LinkedIn foto voor de studenten. Tevens zijn wij de organisatie achter de nationale carrièrebeurs, waarvoor de studenten een gratis toegangsbewijs voor kunnen krijgen indien ze geïnteresseerd zijn, dit vind plaats op 21 en 22 april in de RAI Amsterdam.

 

 

Memory Group is marktleider op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie met afstuderende studenten, starters en young professionals. Door ons dagelijks contact weten wij hoe deze doelgroep effectief te bereiken is. Met een database van meer dan 650.000 personen is Memory Group dé schakel tussen jong talent en jouw organisatie!

TalentMatch, dé online tool van Jobnet voor het creëren van talentpools, op basis van selectiecriteria als studierichting, stage- en werkervaring, leidinggevende ervaring en (bijzondere) nevenactiviteiten. Werkgevers hebben met deze tool de mogelijkheid te matchen met kandidaten uit een talentpool met ruim 40.000 kandidaten

Bredata

Persoonlijke kleuranalyse, inzicht in welke kleuren je frisser, helder en jonger maken. Soms kan het juist belangrijk zijn om de juiste kleur te dragen, denk bijvoorbeeld aan een sollicitatiegesprek, een presentatie of mooie profielfoto voor LinkedIN. We gaan laten zien welke kleuren bij jou het mooiste staan voor jouw LinkedIn profiel.

Gastvrijheid is mensenwerk. De mensen die SMAAK maken, hebben er vooral plezier in om het uw gasten naar hun zin te maken. Op elk moment van de dag.
Bij ons geen kant en klare producten, wij maken alles zelf, zonder kunstmatige kleur of smaakstoffen. Een puur streek product, home made.

RESERVEER JOUW TICKET

Days
Hours
Minutes
Seconds